top of page

Een MANicure is zo gek nog niet.

Bijgewerkt op: 3 mrt. 2021

De moderne man besteed steeds meer aandacht aan uiterlijke verzorging. Ze gaan vaker naar de kapper, kopen vaker mooie kleding en gebruiken steeds meer cosmetica en verzorgende crèmes. Maar wat heb je eraan als je handen (en nagels) eruit zien alsof je drie dagen in de tuin gewerkt hebt?


Het eerste waar dames vaak op letten zijn de handen, en ongemerkt heren ook hoor. Goed uitziende handen is daarom altijd een pré bij belangrijke afspraken of bij presentaties. Ook je partner wordt erg blij van een man met mooie gemanicuurde nagels. Ga je op sollicitatiegesprek met de perfecte nagels dan heb je echt een voorsprong op alle kandidaten die er niet aan gedacht hebben. Kortgezegd, je handen en nagels zijn jouw visitekaartje.


Thuis je nagels knippen is prima, het houdt ze kort en is daarom praktisch. Helaas krijg je er meestal scherpe en hoekige nagels van die er daardoor grof en niet netjes uitzien. In principe is het beter om nagels te vijlen maar ja, hoe doe je dat? Vaak worden nagels ook veel te kort geknipt, wat de gezondheid van de nagel aan kan tasten omdat je dan de natuurlijke bescherming verwijderd. Bij Peachynails krijg je daarom naast een perfecte manicure ook voorlichting over hoe je dit moet doen.


Maar vergeet ook de voeten niet, een goede voetverzorging van de voeten is van essentieel belang zijn. Zeker bij intensief gebruik van de voeten zoals beroepen waarbij je de hele dag moet lopen en staan of als je regelmatig een sport beoefent. Op het strand wil je er toch niet bijlopen met rafelige lange nagels? Voeten zijn echt vaak het onderschoven kindje bij sommige mannen. Dit weet ik van een kennis van mij die heel veel voeten opmeet in zijn sportwinkel voor hardloopschoenen of skischoenen. Vaak moeten er in de winkel eerst nagels geknipt worden voordat je goed kan passen. Of in het ergste geval (echt waar) voeten gewassen worden.


Bij Peachy Nails krijg je een persoonlijke behandeling op maat. Dus trek de stoute schoenen aan en ontdek waarom vrouwen een groot gedeelte van hun leven doorbrengen in nagelstudio's :)

De juiste behandeling kiezen:


Handenverzorging

Mini MANicure (kort)

· Nagels in model vijlen

· Nagelplaat verzorgen met olie en curette

· Afsluiten met een handcrème

Spa MANicure (uitgebreid)

· Nagels in model vijlen

· Nagelriemverzorging met Dadi’oli

· Afsluiten met een handscrub, masker of een warm paraffinebad


Voetenverzorging

Normale behandeling:

· Desinfecteren van de voet

· Nagels knippen

· Nagels vijlen

· Nagelplaat verzorging

· Verwijderen van eelt (indien nodig)

· Crème


Uitgebreide spa behandeling

· Desinfecteren van de voet

· Nagels knippen

· Nagels vijlen

· Nagelplaat verzorging

· Verwijderen van eelt (indien nodig)

· Crème

· Scrub, masker of een warm parafffinebad


170 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page